Logo Advidar

Advidar logo ontwerp

Het logo van Advidar met 3 van de huisstijlkleuren
Banner een van de verschillende soorten logo's van Advidar
Het primaire logo van Advidar op een visitekaartje in de kleuren groen en blauw. Een van de 5 verschillende logo's
Favicon van Advidar.be
Bandjes met het logo van Advidar in 1 kleur voor evenementen
Het logo van Advidar met 3 van de huisstijlkleuren

Set logo’s voor Adivadar

Advidar is jouw partner in het digitaliseren en organiseren van jouw bedrijf. Met een focus op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, biedt Jan van Advidar ondersteuning op maat om jouw taken te vereenvoudigen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om administratieve taken, agendabeheer, evenementen organiseren of ondersteuning bij een project, Advidar staat klaar om je te helpen.

Bij Advidar draait alles om efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid! Als de ontwerper van Advidar’s logo zorgde ik er daarom voor dat de uitstraling net zo gestructureerd is als de diensten die Jan bied. Dit logo, in één van zijn varianten, staat op de website en wordt gebruikt voor allerlei marketingmaterialen!

Het logo van Advidar is een weerspiegeling van de expertise van Jan. Het bestaat uit de naam Advidar in moderne, duidelijke letters, met daarbij een subtiel gestyleerd icoon dat organisatie en assistentie symboliseert. Dit icoon benadrukt niet alleen wat ze doen – namelijk het bieden van virtuele assistentie – maar geeft ook een professionele twist aan hun uitstraling. Overal herkenbaar!

Net zoals bij hun assistentieprojecten, was duurzaamheid een belangrijke factor bij het ontwerp van Advidar’s logo. De gebruikte materialen en kleuren zorgen ervoor dat het logo bestand is tegen de tand des tijds, zodat het er jarenlang perfect blijft uitzien. Want een logo dat zijn uitstraling verliest? Dat zou natuurlijk niet kunnen voor een bedrijf van Advidar’s kaliber.

Specificaties:

  • Modern, duidelijk en goed leesbaar lettertype
  • Diverse versies voor de diverse toepassingen; horizontaal, verticaal, uni kleur, favicon en icoon
  • Duurzaam, strak, serieus en tijdloos ontwerp dat vertrouwen geeft
  • Kleuren die vertrouwen uitstralen en sprankelen waar nodig

Wil jij ook een logo dat jouw bedrijf op de kaart zet, net zoals ik dat voor Advidar heb gedaan? Ik help je graag om jouw visuele identiteit te versterken.

 

TIP:

Lees hier waarvoor al die verschillende logo’s zijn ontworpen!

BLOG: 5 verschillende logo’s voor je bedrijf

Total Views: 10Daily Views: 1

Heb ik je met deze foto's op een idee gebracht? En denk je nu ... dat wil ik ook...

Gaan we jouw idee nóg mooier maken!