Advertentie voor plaatsing in diverse dagbladen

Avri Bloem- en Tuincentrum

Avri logo met huisstijl kleuren
Avri advertentie groene ondergrond met kerstmannetje
Advertentie Avri liggend op tafel
Avri logo met huisstijl kleuren

Advertentie kerstshow Avri Bloem- en Tuincentrum

Bij dé Avri, zoals we het tuincentrum hier in de omgeving noemen, staat jaarlijks een grootschalige kerstshow op het programma. Met een indrukwekkende oppervlakte van ruim 5.000 m2. Hier kunnen bezoekers niet alleen de nieuwste kersttrends bewonderen, maar naast het normale assortiment, ook prachtige kerstdecoraties aanschaffen. Deze jaarlijkse show is een populaire trekpleister voor de omgeving. Om het publiek op de hoogte te houden, plaatsen we vanaf oktober, wekelijks een advertentie in bekende dagbladen zoals het Brabants Dagblad en het AD.

De kracht van deze advertenties zit hem in de flexibiliteit. We passen de advertentie wekelijks aan, aangezien de datums van de koopzondagen en -avonden tijdens dit hoogseizoen regelmatig veranderen. Hierdoor blijven de advertenties niet alleen up-to-date maar zijn ze ook zeer relevant voor de lezers. Door consequent dezelfde afbeelding te hergebruiken, creëren we een herkenbare advertentie die ook in de winkel op verschillende plaatsen te zien is, wat de impact vergroot.

Zodra de klant de advertentie heeft goedgekeurd, neem ik de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze correct bij de uitgeverij van de betreffende weekbladen terechtkomt. Met een zorgvuldige upload via hun webportaal wordt de advertentie elke keer op de juiste plek in de krant gepresenteerd.

Specificaties:

  • Formaat: 104 x 139
  • Materiaal: digitaal
  • Bedrukking: enkelzijdig FC
  • Afwerking: pdf gemaakt volgens de aanleverspecificaties van de uitgeverij.

Voor een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de Avri kerstshow, bezoek de website van AVRI Bloem- en Tuincentrum [AVRI Bloem- en Tuincentrum]. Hier vind je niet alleen informatie over de kerstshow maar ook over het brede assortiment aan bloemen en tuinartikelen dat Avri te bieden heeft. Laat je het hele jaar betoveren door de prachtige wereld van bloemen en tuinen en in de winter met de kerstshow!

Total Views: 159Daily Views: 1

Heb ik je met deze foto's op een idee gebracht? En denk je nu ... dat wil ik ook...

Gaan we jouw idee nóg mooier maken!