Banners

Mols ACCORDEONENSEMBLE Banners

Witte rondjes geven de structuur van de bassen van een accordeon weer. De toegevoegde tekst is Mols Acoordeonensemble Mol Belgium
Beide banners van het Mols Accordeonensemble
Rollup banner van het Mols accordeonensemble waar accordeonisten op te zien zijn vanaf de rechterkant
Rollup banner van het Mols accordeonensemble waar accordeonisten op te zien zijn vanaf de linkerkant
Witte rondjes geven de structuur van de bassen van een accordeon weer. De toegevoegde tekst is Mols Acoordeonensemble Mol Belgium

Mols ACCORDEONENSEMBLE Banners

De banners van het Mols ACCORDEONENSEMBLE met logo en foto’s zijn een praktische en mooie manier om aandacht te krijgen tijdens een van de vele concerten die we met het ensemble geven. Deze promotionele uitingen worden op strategische locaties in de buurt geplaatst en luisteren op hun manier het concert op. Tegelijkertijd staan ze er om het publiek te informeren en uit te nodigen. Als speler bij dit ensemble en grafisch vormgever werd ik gevraagd om deze banners vorm te geven.

Het ontwerp van de banners heeft een bijzondere betekenis. Ik heb speciaal foto’s gemaakt van leden van het ensemble, waarbij ik ervoor heb gezorgd dat beide zijden van het accordeon zichtbaar zijn. Dit niet alleen om een nauwkeurig beeld van ons geliefde instrument te geven, maar ook om een artistieke en kenmerkende uitstraling te bewerkstelligen. Deze levensgrote banners, met afmetingen van 1 x 2 meter, zijn niet te missen en dragen aanzienlijk bij aan de unieke sfeer van elk concert. De banners zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch inzetbaar. Dankzij het gebruik van duurzaam PVC zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en eenvoudig te plaatsen.

Het logo van het accordeonensemble prijkt trots op de banners, wat niet alleen de herkenbaarheid van het ensemble vergroot, maar ook een gevoel van trots en identiteit uitstraalt. De kleuren van onze concertkleding, zwart en geel, vormen ook een opvallend element in het ontwerp. Hierdoor zal het publiek het ensemble moeiteloos herkennen als de bron van die prachtige muzikale klanken.

Specificaties:

  • Formaat: 100 x 200 cm
  • Cassetteontwerp voor eenvoudige plaatsing
  • Materiaal: PVC (frontlit B1-brandvertragend)
  • Druk: Enkelzijdig Full Color
Total Views: 193Daily Views: 1

Heb ik je met deze foto's op een idee gebracht? En denk je nu ... dat wil ik ook...

Gaan we jouw idee nóg mooier maken!