Visitekaartjes
van ontwerp tot druk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het handig om altijd een passend visitekaartje bij de hand te hebben waarop te zien is wie jij bent, wat je doet en hoe iemand contact met je op kan nemen.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn heb ik hierbij een aantal opties geplaatst, inclusief ontwerp. Staat jouw keuze er niet tussen? Stuur me een mailtje via deze link, dan maak ik een passende offerte aan de hand van jouw wensen.

✅ INCLUSIEF ONTWERP

 92,80 99,00 excl. 21% BTW

Wissen

Een visitekaartje geef je persoonlijk af wanneer je met iemand in gesprek bent geweest. Je geeft deze persoon een herinnering aan jou en jouw bedrijf mee in de vorm van een visitekaartje. Of je stuurt je visitekaartje mee met een bestelling die is geplaatst via jouw webshop.

Ontwerp

Aan een visitekaartje wil je snel kunnen zien van wie dat kaartje is en hoe je contact op kan nemen. Het is maar een klein kaartje dus je moet wel even goed nadenken welke informatie er op moet komen. Zie ook het blog ‘wat moet er op een visitekaartje’ dat ik daarover heb geschreven
Met een goed ontwerp van zo’n kaartje kun je in één oogopslag laten zien wat voor bedrijf je hebt. Als schoonheidsspecialiste wil je graag rust, relax en vertrouwen uitstralen. Zit je in het bankwezen moet jouw kaartje zakelijk en professioneel worden.

Drukwerk

Het ontwerp van een kaartje en de informatie op een kaartje is dus erg belangrijk. Maar voor de uitstraling is goed papier ook belangrijk. Er zijn heel veel verschillende papiersoorten allemaal met hun eigen kwaliteiten. Je kunt natuurlijk kiezen voor standaard wit, dik papier. Niks mis mee. Maar je kunt bijvoorbeeld ook hele mooie kaartjes maken op craftpapier of papier waar een glittertje of een werkje in zit. Misschien vind je geschept, oudhollands papier wel bij jou bedrijf passen?

Kosten

De kosten van een kaartje kunnen erg variëren. De prijs hangt van bijvoorbeeld het aantal dat je besteld, het papier waar we op gaan drukken en de manier waarop gedrukt word. Hierbij een aantal standaard voorbeelden om je een indruk te geven.

Maatwerk

Staat jouw keuze er niet tussen? Stuur me een mailtje via deze link, dan maak ik een passende offerte aan de hand van jouw wensen.

 

Een goed visitekaartje is een goed hulpmiddel om je klantenkring uit te breiden.
Om je te kunnen onderscheiden van anderen vraagt het een passend ontwerp.