Visitekaartje met Qr code en afgeronde hoeken

Visitekaartjes

Natuurlijk wil jij ook gedrukte naamkaartjes hebben. Het lijkt misschien ‘ouderwets’ maar het werkt nog steeds heel goed om een visitekaartje mee te geven zodat je klant contact met je kan opnemen. Met een mooi, toepasselijk en bruikbaar kaartje laat je een goede indruk achter bij een (aanstaande) klant.

Maak ook een goede eerste indruk met
jouw eigen mooie en toepasselijke visitekaartjes

visitekaartjes

Vormgegeven volgens jouw huisstijl

Een visitekaartje bevat gegevens die jouw klant moet weten om makkelijk contact met je op te kunnen nemen. Een ontwerp met jouw logo en volgens jouw eigen huisstijl is goed voor je herkenbaarheid.

Notitieboekjes met daarop twee visitekaartjes van Rooij & Burg. Op de voorkant het logo van Rooij & Burg, op de achterkant mijn naam: Ardiëlla Pijnenburg-Rooijakkers en verdere contactgegevens.

goede eerste indruk

Speciaal papier en afwerking

Visitekaartjes worden vaak gedrukt op bijvoorbeeld 350 grams glad paper. Maar kies ook eens voor geschept papier met een mooie structuur voor je visitekaartje. Of misschien past bij jouw bedrijf een milieuvriendelijk gemaakte papiersoort beter?
Kies glanslaminaat voor een mooie glimmend kaartje of ga voor mat. Laat elementen shinen met goudfolie… 

Keuze genoeg om jouw kaartje helemaal af en helemaal jou te maken!

blog

Welke gegevens zet je op een visitekaartje?

Welke gegevens zet je op een visitekaartje? Wat moet die mogelijke nieuwe klant van je onthouden? Hoeveel tekst kan er op zo’n naamkaartje? Op deze vragen en meer krijg je antwoord in dit blog dat ik voor je heb geschreven.

Jongedame die een afspraakkaartje laat zien van kapsalon KnipmeKnap

Portfolio

Hoe nu verder...

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu ga ik alles verzamelen en zo maken dat de drukker zonder problemen kan drukken. Let’s go!

Nu heb je een digitaal document dat je naar een drukkerij kunt sturen om gedrukt te worden

Je kunt het ontwerp zelf laten drukken maar je kunt het ook door mij laten regelen. Ik werk al jaren samen met een aantal drukkerijen die goede kwaliteit leveren tegen een mooie prijs.

En... overtuigd dat jij ook mooie, toepasselijke visitekaartjes nodig hebt? Ja toch?

Grijp dan nu je kans, vraag een offerte aan en maak binnenkort ook met jouw VISITEKAARTJES de beste eerste indruk op jouw (mogelijk nieuwe) klant!