Visitekaartjes

Ontwerp | Drukken

Van die ‘ouderwetse’ gedrukte kaartjes die je aan klanten kunt geven zodat ze contact met je op kunnen nemen. Natuurlijk wil je die! Het werkt nog steeds om deze kaartjes aan klanten te geven zodat deze makkelijk contact met je kunnen opnemen.

Jongedame die een afspraakkaartje laat zien van kapsalon KnipmeKnap

Opvallende visitekaartjes in jouw huisstijl

Een visitekaartje bevat alle gegevens die jouw klant moet weten om makkelijk contact met je op te kunnen nemen.  Een ontwerp met jouw logo en volgens jouw eigen huisstijl is goed voor je herkenbaarheid.

Professionele uitstraling

Niet alleen door het ontwerp maar ook door de keuze van het papier en afwerking maak je een onvergetelijke  indruk op je klant. Dat is wat je wil!

Op tafel liggen een aantal stapeltjes visitekaartjes van Beauty Concept. Op de voorzijde staat het logo van deze schoonheidssalon. De naam in sierlijke letters met een lachend takje. Op de achterzijde staan adresgegevens vermeld. Allemaal volgens de vaste huisstijl.
Notitieboekjes met daarop twee visitekaartjes van Rooij & Burg. Op de voorkant het logo van Rooij & Burg, op de achterkant mijn naam: Ardiëlla Pijnenburg-Rooijakkers en verdere contactgegevens.

Wat zet ik op een visitekaartje?

Welke gegevens zet je op een visitekaartje? Wat moet die mogelijke nieuwe klant van je onthouden? Hoeveel tekst kan er op zo’n naamkaartje? Op deze vragen en meer krijg je antwoord in het blog.

Hoe nu verder...

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu ga ik alles verzamelen en zo maken dat de drukker zonder problemen kan drukken. Let’s go!

Nu heb je een digitaal document dat je naar een drukkerij kunt sturen om gedrukt te worden

Je kunt het ontwerp zelf laten drukken maar je kunt het ook door mij laten regelen. Ik werk al jaren samen met een aantal drukkerijen die goede kwaliteit leveren tegen een mooie prijs.