Een greep uit de templates die je krijgt bij aanschaf van het Beauty pakket

Template

Makkelijk en snel je sociale media vullen met berichten, zonder elke keer een ontwerper in te inschakelen! Je vult de templates met jouw teksten en foto’s, past de kleuren aan en tada…. je feed is zo gevuld!

Maak elke keer weer een goede indruk met
jouw eigen mooie, herkenbare berichten

berichten

Vormgegeven volgens jouw huisstijl

Met templates zet je in een paar klikken jouw bericht op sociale media! En door gebruik te maken van sjablonen zit je altijd goed. De kleuren, lettertypes, achtergrondjes en illustraties zijn er al. Even aanpassen en… klaar!

Twee smartphones die laten zien hoe het Beauty brand pakket eruit ziet op je scherm. Dit pakket kun je downloaden na aankoop.

altijd een goede indruk

Professionele uitstraling in een paar klikken

Nooit meer uren rommelen met foto’s, teksten en illustraties. Het ontwerp staat voor je klaar. Verander tekst en foto en plaats nog een keer op je socials. Je zit voortaan altijd goed met een overzichtelijke en herkenbare feed.

hulp

Templates aanpassen

Op deze pagina leg ik je in verschillende stapjes uit hoe je je template aan kunt passen. Handig om er bij te houden wanneer je zelf aan de slag gaat met je net gekochte template

Schermafbeelding met de mogelijkheden van Canva wanneer je een tekst hebt geselecteerd

Template

En... overtuigd dat jij ook mooie, toepasselijke templates nodig hebt? Ja toch?

Grijp dan nu je kans, vraag een offerte aan en maak binnenkort ook met jouw Facebook en Instagram BERICHTEN de beste eerste indruk op jouw (mogelijk nieuwe) klant!

Template speciaal voor jou ontworpen, dat kan!

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Nu heb je een digitaal document dat je kunt gebruiken voor je sociale media. En niet één keer, maar elke keer weer opnieuw. Pas de tekst aan, de foto en je hebt weer een nieuw bericht om te kunnen plaatsen!