Poster
van ontwerp tot druk

Poster A3
Ontwerp & drukwerk:

  • Ontwerp volgens jouw wensen, jouw huisstijl
  • Aantal: 50 stuks
  • Formaat: A3: 297 x 420 mm
  • Materiaal: Houtvrij gesatineerd mc
  • Gewicht: 135 g/m²
  • Bedrukking: enkelzijdig full colour

Dit is een voorbeeld van een poster die je binnen gebruikt. Liever een poster die je buiten gebruikt? Of een ander formaat zoals A2 of A4… neem even contact op door te klikken op deze link, maak ik snel een passende offerte voor je.

 132,00 excl. 21% BTW

Poster
van ontwerp tot druk

Wil je je bedrijf, de uitverkoop, een festival of ander evenement promoten? Dan is een poster een goede manier om onder de aandacht te komen bij het aanstaande publiek.

Ontwerp

Met een goed ontwerp van een poster kun je in één oogopslag laten zien wat voor evenement je organiseert. Een poster met teksten, foto’s en illustraties moet snel de aandacht te trekken. De tekst moet goed leesbaar zijn, ook op een grotere afstand. In enkele woorden maakt een poster het voor je publiek duidelijk waar het bij jouw evenement om gaat. Je moet zeker vermelden waar en waneer het evenement plaats gaat vinden. Wat de toegangsprijs is en waar mensen meer informatie kunnen vinden. Vermeld dus ook je logo en website duidelijk op de poster.

Drukwerk

Naast het ontwerp is het materiaal waarop gedrukt gaat worden ook belangrijk. Drukken op houtvrij gesatineerd papier geeft het ontwerp een luxueuze uitstraling door de lichte glans van het papier. Komt je poster buiten te hangen kies dan voor Blueback. Dit papier heeft een blauwe, ruwe achterkant die ervoor zorgt dat het papier niet doorschijnt en dat je het makkelijk kunt plakken.

Kosten

De kosten van een kaartje kunnen erg variëren. De prijs hangt van bijvoorbeeld het aantal dat je bestelt, het papier waar we op gaan drukken en de manier waarop gedrukt word. Hierbij een aantal standaardvoorbeelden om je een indruk te geven.

Maatwerk

Staat jouw keuze er niet tussen? Stuur me een mailtje via deze link, dan maak ik een passende offerte aan de hand van jouw wensen.

 

Een poster is een goed hulpmiddel om je evenement of bedrijf te promoten.
Om je te kunnen onderscheiden van anderen vraagt het een passend ontwerp.

 

 

Wil je graag dat jouw bezoekers een mondkapje dragen? In 2020 heb ik hiervoor een 6-tal ontwerpen gemaakt. Download deze gratis posters om ze daarop te attenderen. Download een groene, blauwe of rode versie. Print en hang ze op een opvallende plaats. #samentegencorona
Klik om deze posters gratis te kunnen downloaden op deze link.

Posters mondkapje
‘Draag hier binnen een mondkapje’