Inhoud van dit blog

DEEL DIT BERICHT:

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik een grafisch vormgever. Ik geef vorm aan logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, boeken. Kortom alles wat mooi op papier moet komen.
Al maak ik tegenwoordig ook (bewegende) banners die je op een website kunt plaatsen, posts die op Facebook of Instagram gezet worden, responsive ebooks en toegankelijke pdf’s. 
(Misschien handig voor je om te weten? 😉

Website bouwen?

Nu ben ik mijn eigen website aan het verbouwen. Met de hulp van collega’s en Google wanneer ik er zelf niet meer uitkom. Waarom dan? Jij had toch al een site, zul je denken. Inderdaad, dat dacht ik ook. Maar helaas kwam er een update waardoor mijn website er heel slordig uit zag. Tussen mijn teksten kwam ineens code te staan. Eh tja, dat kan natuurlijk niet, een slordige site. Dat is niet de manier waarop ik me wil laten zien op het internet. Vandaar dat ik nu mijn eigen website www.rooijenburg.nl aan het verbouwen ben. 

WordPress en Elementor

Gelukkig heb ik een hele mooie combinatie gevonden waarmee ik nu aan het bouwen (lees knutselen) ben. De combinatie WordPress met Elementor werkt geweldig. Elementor is een WYSIWYG editor (What You See Is What You Get) zodat je meteen ziet wat je doet, hoe het eruit komt te zien op een desktop én op een mobieltje. Er zijn super veel mogelijkheden en dat maakt het leuk, maar ook lastig tegelijk. Ik kan niet zo goed kiezen… Wanneer je nu aan me vraagt: bouw je mijn site, zal ik daar toch nog eens een tweede keer over nadenken. Het is wel heel erg leuk om te doen op deze manier.

404 pagina

Omdat de structuur van mijn site nu niet meer klopt, kan het zomaar gebeuren dat je op de 404 pagina komt. De verwijspagina waarop je komt wanneer je hebt geklikt op een ‘dode link’ of een pagina die niet meer bestaat, oeps. 🙃 Daarom heb ik naast een stukje home- en contactpagina ook een 404 gemaakt. Zodat je niet op zo’n saaie standaard pagina terecht komt, maar een verwijzing krijgt van mijn partner in crime. 

Partner in crime is onze zwarte hond Sam met witte teentjes, die hier op de keukenvloer ligt te dromen.
Onze hond Sam hoopvol wachtend terwijl wij koken

Benieuwd?
Check: www.rooijenburg.nl/404 
of www.rooijenburg.nl/dezepaginabestaatniet
Laat je me even weten of deze pagina bij jou werkt?

groetjes,  Ardiëlla

#rooijenburggeeftvorm
Grafische vormgeving | huisstijl | Koffie 

Doe de test

ontdek de kracht van kleur in je huisstijl

Klaar om te ontdekken wat kleur gebruik doet voor jouw bedrijf? Doe deze gratis test en kom er binnen 10 minuten achter of jouw kleuren je bedrijf en merk versterken en klanten aantrekken.