Kaarten

Ontwerp | Drukken

Kaart met tekst hiep hiep hoera. Als versiering twee ballonnen in de vorm van een hartje

Heb je wat te vieren, wil je mensen uitnodigen voor een bedrijfsborrel of ben je misschien 50 jaar getrouwd? Nieuwe menukaarten voor je restaurant, een afsrpaakkaartje, een bedankt kaart voor je klanten? Voor iedere gelegenheid een eigen, uniek ontwerp!

Kaarten met de tekst bedankt voor je bestelling van Beauty Concept

Mooie kaarten in jouw huisstijl

Een kaart om je klanten een fijne kerst te wensen, om je familie uit te nodigen voor het jubileum. Je vriend feliciteren met zijn verjaardag. Of meer zakelijk zoals bedankkaartjes, afsprakenkaartjes, bloemenkaartjes of nieuwe menukaarten…

Professionele uitstraling

Niet alleen door het ontwerp maar ook door de keuze van het papier en afwerking maak je een onvergetelijke  indruk op je klant. Dat is wat je wil!

De voor-en achterkant van de borrelkaart van Chefz liggend op tafel

Hoe nu verder...

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu ga ik alles verzamelen en zo maken dat de drukker zonder problemen kan drukken. Let’s go!

Nu heb je een digitaal document dat je naar een drukkerij kunt sturen om gedrukt te worden

Je kunt het ontwerp zelf laten drukken maar je kunt het ook door mij laten regelen. Ik werk al jaren samen met een aantal drukkerijen die goede kwaliteit leveren tegen een mooie prijs.