Overzicht van geplaatste 
illustraties en mockups 

Op de website van Rooij & Burg plaats ik regelmatig illustraties die ik heb gemaakt met de hulp van een mock-up. Daarvoor zoek ik voorbeelden van het product dat ik wil showen op een mooie manier én waarop de grootte van het product een beetje duidelijk naar voren komt. Meestal zijn dit PSD-bestanden, dus met de hulp van Photoshop maak ik er mijn eigen versie van.

Er zijn legio websites waar je verschillende mock-ups kunt vinden die je naar je eigen inzicht kunt aanpassen. 

Een mock-up is een op schaal of op ware grootte gemaakt model van een ontwerp of product. Een voorbeeld van hoe het eindresultaat er mogelijk uit kan zien.

Postcard mockup design

overzicht mock-ups

Hierbij een overzicht van mock-ups of illustraties die op deze website worden gebruikt met de verwijzing naar waar deze oorspronkelijk vandaan komt.

Wanneer ze hier niet vermeld worden zijn de illustraties door mijzelf gefotografeerd, getekend of vormgegeven…. Of moeten nog worden toegevoegd aan dit overzicht.