Flyers

Ontwerp | Drukken

Je bedrijf voorstellen aan nieuwe klanten, je evenement promoten of een actie onder de aandacht brengen. Dit doe je makkelijk, snel en efficiënt met een goede flyer.
Twee flyers op A6 formaat die op een tafel liggen die een concert te promoten

Opvallende flyers in jouw huisstijl

Met een flyer show je je bedrijf, je product of je actie. Of in dit geval een concert. Een flyer is een ongevouwen blad dat enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt word.

Professionele uitstraling

Niet alleen door het ontwerp maar ook door de keuze van het papier en afwerking maak je een onvergetelijke  indruk op je klant. Dat is wat je wil!

Voorbeeld van een flyer in dit geval van de pedicure 'Voet en Co'

Hoe nu verder...

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu ga ik alles verzamelen en zo maken dat de drukker zonder problemen kan drukken. Let’s go!

Nu heb je een digitaal document dat je naar een drukkerij kunt sturen om gedrukt te worden

Je kunt het ontwerp zelf laten drukken maar je kunt het ook door mij laten regelen. Ik werk al jaren samen met een aantal drukkerijen die goede kwaliteit leveren tegen een mooie prijs.