Etiket met naam bestellen

Etiket met naam bestellen

Maak je cadeautje af met een etiket voorzien van de naam van de ontvanger. Deze papieren etiketten van 6o mm doorsnede zijn geprint in zwart wit en voorzien van een gezellig randje en een cadeautje. Wanneer je deze wil bestellen geef dan bij het afrekenen 12 namen op die je graag op het etiket wil laten zetten. Deze etiketten worden dan voor je geprint en zo hoef je zelf niets meer te schrijven… én je handschrift word dus niet herkent door de ontvanger.

Etiketten met naam bestellen om je cadeautje persoonlijk en compleet te maken met de eigen naam van de ontvanger. Deze papieren etiketten van 6o mm doorsnede zijn geprint in zwart wit en voorzien van een gezellig randje en een cadeautje. Wanneer je deze wil bestellen geef dan 12 namen op bij de bestelnotities bij het afrekenen. De etiketten worden dan voor je geprint met deze 12 namen en hoef je zelf niet meer te schrijven… je handschrift word ook niet herkent door de ontvanger.

  • alle namen zijn mogelijk, ook diegene die niet standaard in de winkel te koop zijn (zoals mijn naam: Ardiëlla)
  • geef bij de bestelling 12 namen door. Allemaal dezelfde, allemaal verschillende of maak zelf een verdeling. Als het er maar 12 zijn.
  • je handschrift is niet herkenbaar, zo blijft de gever nog even een verrassing
  • de etiketten plakken op normaal inpakpapier, dus geen viltstift of pen meer zoeken om de naam op het cadeau zelf te schrijven
  • handig voor sinterklaas, kerstmis, feestje en verjaardag
  • de A4 vellen worden per post verzonden via Post NL. Zie voor tarieven: https://www.postnl.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant