Drukwerk

Met goed drukwerk kun je je actie promoten, je vrienden en familie uitnodigen voor een spetterend feest en je klanten bedanken voor hun aankoop.

Visitekaartje met Qr code en afgeronde hoeken

veelzijdig

Wat ik voor je kan doen

Je wil visitekaartjes laten drukken om aan je klanten te geven of flyers en posters om je evenement te promoten. Maar welke drukwerk-website ga je kiezen? Welke vormgeving ga je gebruiken? Kies je voor een standaard, al voorgekauwd ontwerp of ga je voor eigen, herkenbaar, persoonlijk en uniek? Moet er papier worden bedrukt of wil je ook T-shirts, hoodies, mokken, etiketten en andere materialen laten bedrukken?

Lees verder, ik ga je helpen!

in 5 stappen naar

mooi drukwerk dat aanspreekt

Ik help je graag met het ontwerpen én leveren van al je drukwerk. Al jaren werk ik nauw samen met een aantal goede drukkers die kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Elk product krijgt de speciale aandacht die het verdient, groot of klein drukwerk, grote of kleine oplages. Jouw drukwerk word dus op de juiste manier bij de juiste drukkerij aangeleverd. Scheelt een hoop gedoe voor jou!

Ik wil graag weten wat je wensen zijn. Heb je hier al over nagedacht? Laat het me weten: via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor, kan allemaal…

Oké, ik heb duidelijk wat je wensen zijn. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe jouw product eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu ga ik alles verzamelen en zo maken dat de drukker zonder problemen kan drukken. Let’s go!

Nu heb je een digitaal document dat je naar een drukkerij kunt sturen om gedrukt te worden

Je kunt het ontwerp zelf laten drukken maar je kunt het ook door mij laten regelen. Ik werk al jaren samen met een aantal drukkerijen die goede kwaliteit leveren tegen een mooie prijs.

veel opties om rekening mee te houden

Wat kost drukwerk?

Een vraag die ik regelmatig krijg. ‘Wat kost het om visitekaartjes te laten maken?’ Of flyers, posters, kaarten etcetera. Een vraag waar ik helaas niet zo 1, 2, 3 een pasklaar antwoord op heb. 

Maatwerk

Het  product dat ik je ga leveren is maatwerk en daar is niet makkelijk een standaard prijs op te plakken.
De kosten zijn afhankelijk van een flink aantal factoren zoals: aantal, formaat, materiaal, gewicht, bedrukking en afwerking.

Voorbeeld prijzen visitekaartjes

Om visitekaartjes te nemen als voorbeeld: hoeveel visitekaartjes wil je bestellen: 50, 100, 500? Wil je enkele kaartjes of mogen deze worden gevouwen? Past bij jouw huisstijl een gladde papiersoort, of toch craft papier of liever papier met linnenstructuur? Worden de kaartjes enkelzijdig of dubbelzijdig gedrukt? 

Zo zie je maar, voor dit maatwerk is geen standaard prijs. Om je toch een idee te geven heb ik een prijzen-pagina gemaakt. Maar voor de uiteindelijke prijs maak ik een gepaste offerte voor je.