Digitale vormgeving

Vormgeving van digitale producten zoals een template voor je sociale media of een printable

Je wil een bericht plaatsen op je sociale media accounts. Je weet wat je wil plaatsen maar niet hoe. Download een template of sjabloon. Hiermee maak je makkelijk je content. Heel eenvoudig verander je de foto’s, kleuren of fonts zodat het helemaal jouw bericht word. Of ben je op zoek naar een printable om je kantoor of huis op te leuken of cadeau te geven?

Lees verder, ik ga je helpen!

Maak snel een bericht voor je sociale media

Je wil op social media goed voor de dag komen. Op deze snelle media is je herkenbaarheid nog belangrijker. Wanneer mensen door hun telefoon scrollen wil je graag dat jouw post opvalt bij de juiste mensen, jouw doelgroep. 

Dit kun je bereiken door templates of sjablonen te gebruiken voor je posts. De templates hebben dezelfde look en feel en zijn makkelijk aan te passen in het online programma Canva. Eenmaal aangepast aan je huisstijl zijn ze elke keer weer te gebruiken. Voeg een andere foto toe of andere tekst en… voilà!

Een greep uit de templates die je krijgt bij aanschaf van het Beauty pakket
Poster met tekst lief in een fijn lettertype. Als versiering een klein hartje erbij. De poster kun je online downloaden en offline printen

Printables

Printables zijn producten die je kunt downloaden en printen. Het ontwerp is al klaar, je hoeft alleen maar te printen. Of zoals bij een grotere poster: laat deze bij de dichtstbijzijnde printshop afdrukken op een groter formaat

Makkelijk en snel heb je een afdrukbare poster om op een eenvoudige en betaalbare manier je huis of kantoor op te vrolijken. Een minimalistische en grafische print die overal mooi tot zijn recht komt. .

Oké, laten we mooie dingen gaan maken...

Vertel me je wensen. Via mail, telefonisch of maken we een afspraak op kantoor met een lekker kopje koffie? Neem contact met me op, dan gaan we in een gesprek samen bedenken hoe we jouw idee vorm gaan geven.

Wanneer ik weet wat jouw wensen zijn ga ik een offerte maken voor je, dan weet je waar je aan toe bent.

Oké, je hebt je keuze gemaakt. Nu ga ik met het ontwerpen en vormgeven aan de slag. Tijdens het overleg hebben we het al over het ontwerp gehad.  Je ontvangt van mij een digitaal voorbeeld zodat je weet hoe het eruit kan gaan zien. 

Aan de hand van jouw correcties en opmerking pas ik het ontwerp aan. Deze stap herhalen we net zo lang totdat alles naar jouw zin is en jij het ontwerp goedkeurt.

Het ontwerp is goedgekeurd! Jij ontvangt nu je digitale product dat je kunt gebruiken. Misschien een template voor de sociale media van jouw bedrijf? Of je ontvangt een printable van een poster die ik voor je gemaakt heb! Let’s go!

Hierna rest mij nog te zeggen:
Succes met je template of printable, bedankt voor je opdracht en graag tot een volgende keer!

PS  je mag me natuurlijk taggen onder je post #rooijenburg